איך להכין קינוח בכוס

במתכון הבא אני אראה לכן איך להכין קינוחים בכוסות שזה קינוח שאני מאוד אוהבת להכין ולאכול.
מצרכים
שוקולד מריר מומס
בסקוויטים
שמנת מתוקה
שמנת להקצפה
סוכר
כלי להגיש בו את הקינוח
אופן ההכנה
לוקחים את הכלי ועל שפת הכוס מבפנים שופכים שוקולד בכמויות קטנות ונותנים לשוקולד לזלוג למטה.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ויוצרים שכבה לא עבה מדי בתחתית הכלי (שימו לב להשאיר עוד ביסקוויטים לאחר כך)
מקציפים את השמנת ביחד עם סוכר ויוצרים מכולה שכבה קצת יותר עבה משכבת הביסקוויטים.
לוקחים את שאר הביסקוויטים שנשארו שמים בכלי בערך כסנטימטר אחד משפת הכלי.
לבסוף לוקחים את השוקולד המומס וממלאים את הכוס
אפשר להוסיף למעלה קצת פרורי מקופלדת או לגרד שוקולד ולשים קצת למעלה מה שיש לכם בבית.
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה