איך להכין ארטיק שוקולד בקלות


מצרכים

לארטיקים:
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות

לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר מומס



אופן ההכנה:

  • בסיר שמים חלב, סוכר, קורנפלור וקקאו וטורפים היטב במטרפה.
  • מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה על להבה בינונית-נמוכה עד שמתקבל פודינג והתערובת מסמיכה מעט.
  • מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת.
  • יוצקים את התערובת לתוך תבנית ארטיקים, סוגרים עם מכסה ומסדרים מקלות ארטיק.
  • מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.
  • מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

איך להכין עוגת שוקולד מקושטת ליומולדת