איך להכין ארטיק שוקולד בקלות
מצרכים
לארטיקים:
360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
לקישוט:
50 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
- בסיר שמים חלב, סוכר, קורנפלור וקקאו וטורפים היטב במטרפה.
- מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה על להבה בינונית-נמוכה עד שמתקבל פודינג והתערובת מסמיכה מעט.
- מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת.
- יוצקים את התערובת לתוך תבנית ארטיקים, סוגרים עם מכסה ומסדרים מקלות ארטיק.
- מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.
- מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס.
תגובות
הוסף רשומת תגובה