איך להכין עוגיות רעידת אדמה
מצרכים:
כוס סוכר1/4 כוס שמן
2 ביצים
1/2 1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
100-150 גר' שוקולד צ'יפס
לציפוי אבקת סוכר
אופן ההכנה
מערבבים יחד סוכר, קקאו ושמן בקערה בעזרת כף גדולה.מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב. מוסיפים קמח, אבקת אפיה, מלח ושוקולד צ'יפס ומערבבים לבלילה/ בצק דביק.
מכניסים לקירור במקרר ל-45 דקות כשהקערה מכוסה.
מוציאים מהמקרר, ויוצרים כדורים קטנים (בערך 40) מגלגלים אותם בצלחת עם אבקת סוכר לציפוי.
מניחים בריווחים קלים בתבנית על גבי נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 במשך 8-9 דקות.
חשוב! ככל שהעוגיות קטנות יותר זמן האפיה מתקצר, יש להוציא את העוגיות כשהן יציבות בשוליים ועדיין רכות במרכזן, הן מתייצבות עם הקירור. כל דקה כאן משמעותית למרקם הסופי.
בהצלחה
תגובות
הוסף רשומת תגובה